El V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent s’obri este divendres amb ‘Les arts del cel’


0
756
El festival obrirà amb 'La Fem Fatal'
El festival obrirà amb ‘La Fem Fatal’

‘Les arts de cel’ inaugurarà divendres a les 20h a la plaça Major el V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent, una mostra inclosa en la campanya de Nadal Ontinyent Il·lusiona “amb l’objectiu d’oferir cultura de qualitat i gratuïta al carrers per a retenir i per atraure gent al comerç urbà d’Ontinyent” com va explicar l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la presentació.

L’espectacle inaugural comptarà amb tres números de circ aeri amb un mestre de cerimònies, Pau Blanco, que oferirà els seus monòlegs còmics per anar donant pas al trapezi fix d’Arnau Andreu, la corda llisa de Marta Erra i el trapezi doble de ‘La Fem Fatal’. Quasi una hora desafiant la gravetat per a encetar el festival que es desenvoluparà fins al 5 de gener amb 11 actuacions en 8 espais escènics repartits per tots els barris de la ciutat.

Arnau Andreu ha actuat amb el seu trapezi a ciutats com Reus, Barcelona o Rotterdam. Marta Erra, de la companyia Si lo sé no me cuelgo ha treballat també amb Kanbahiota Trup de Madrid o la companyia Toniton. ‘La Fem Fatal’ per la seua banda ofereix una perspectiva inèdita sobre la intensitat de les relacions a la vida. Una metàfora portada al circ sobre la simbiosis que s’estableix entre les persones on el trapezi doble llueix pel seu elevat nivell tècnic i acrobàtic. Innovació i frescor amb un toc d’ humor absurd que transita entre la innocència i el ser canalla.

Vídeo de l’actuació ‘La Fem Fatal’:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here