El TSJ exhimeix a Canals de pagar 200.000 euros per l’expropiació d’una parcel·la per a sòl dotacional

0
1193
Ajuntament de Canals

La justícia ha dictaminat pagar 17.449,61 euros per una de les parcel·les expropiades, en lloc dels 220.014€ que els propietaris reclamaven en primera instància

Després de la sentència ferma del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i de distints judicis des de l’any 2015, la justícia ha donat la raó a l’Ajuntament de Canals i ha dictaminat pagar 17.449,61€ per una de les parcel·les expropiades, en lloc dels 220.014€ que els propietaris reclamaven en primera instància.

La sentència ha sigut favorable cap al consistori canalí. Aquest resultat ha lliurat de més de 200.000€ el cost d’expropiació per aquest terreny. Els propietaris, a més, hauran de fer-se càrrec dels costos derivats de la cassació davant el Tribunal Suprem, que ha sigut inadmesa.

Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, es tracta “d’una molt bona notícia per l’estalvi que a les arques de tots i de totes les canalines va a suposar, a més a més, de generar un possible precedent de cara a la resta de sentències que en aquesta matèria estem a l’espera”. Requena ha afegit a més “que és de justícia felicitar i agrair la tasca del departament jurídic municipal així com el treball dels assessors externs que han ajudat amb este cas”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here