El trinquet d’Ontinyent registra una entrada històrica amb la ‘Champions’ de la pilota valenciana

0
3332
Foto dels jugadors de pilota a Ontinyent

La jornada va servir d’estrena per al nou enllumenat i va incloure la presentació dels xiquets de l’escola municipal de Pilota

El trinquet del poliesportiu municipal d’Ontinyent registrava aquest diumenge una de les millors entrades de la seua història per acollir la “Champions League” de la Pilota Valenciana. La ciutat acollia una de les jornades de la Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València, (competició per equips més important de pilota valenciana), on l’equip d’Alzira format per Pablo, Seve i Lorja es va imposar al de Genoves, integrat per Puntxa, Tonet IV i Nèstor, per 30 a 20.

La partida servia d’estrena per a la recent reforma de l’enllumenat del trinquet del poliesportiu municipal, efectuada amb ajuda de la Generalitat Valenciana, així com d’algunes millores addicionals en la pintura efectuades pel departament de Serveis Municipals. La jornada s’iniciava amb una partida local de raspall entre Vicent i Fili contra Ismael i Rafa, així com la presentació dels 15 xiquets de l’escola municipal de Pilota, que estrenaven nous equipatges amb l’ajuda de l’Ajuntament d’Ontinyent i les empreses col·laboradores.

Oscar Borrell destacava la bona acollida que ha tingut l’estat del trinquet, que ha estat elogiat pels pilotaris professionals, així com la possibilitat que han tingut els xiquets de l’escola d’estar als vestidors amb ells, i comprovar com es posaven les proteccions i es preparaven. Borrell posava de relleu “el treball que estem fent per fomentar la pilota amb les millores al trinquet, l’organització de partides d’alt nivell, els aplecs escolars i l’escola municipal de pilota. Un treball que volem seguir fent de la mà del club local perquè el nostre esport autòcton tinga la importància que es mereix”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí