El Trinquet de Xeraco acollirà dues partides de la V Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València de raspall

0
1594
Xeraco
Un dels moments de la presentació.

Xeraco es converteix en un dels municipis de la Comunitat a on es celebrarà una sèrie d’enfrontaments esportius de raspall en el marc de la la V Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València de raspall.

La seu de la Diputació de València ha obert les seues portes al món professional de la pilota valenciana per acollir la presentació de la V Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València de raspall i la XII Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València d’escala i corda.

El protagonisme màxim ha sigut per als participants en la competició, que no han volgut deixar passar l’oportunitat de conéixer de primera mà tots els detalls que s’han desvelat sobre el campionat que començaran a disputar l’últim cap de setmana d’agost.

A l’acte ha estat present el diputat i alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, qui ha manifestat el seu agraïment perquè “es compte amb Xeraco com a municipi a on es celebraran una sèrie de partides que, de segur, marcaran el desenvolupament amb vistes a la final”. El nostre municipi acollirà les partides del 9 de setembre i el 14 d’octubre a les 18.30 hores en les instal·lacions del trinquet.

També s’ha pronunciat el president del Club de Pilota Xeraco, Javier Nadal, qui ha recalcat que “per part del club estem molt contents que l’Ajuntament no solament done suport a l’escola i al club, sinò que tinga continuïtat patrocinant un equip en la copa de primera i de segona categoria on participen jugadors com Badenes i Canari. Es molt important que l’Ajuntament estiga al costat de la pilota”.

Per la seua banda, el vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Cataluña, ha volgut fer públic l’agraïment a les entitats que fan possible una de les competicions per equips més importants. “Treballem tots junts, Diputació de València, Caixa Popular, ajuntaments, Fundació, jugadors… i anem pel bon camí per a tindre un gran triomf en este campionat. Durant dos mesos i mig estarem presents a tots els mitjans de comunicació i això és molt important per a arribar fins a l’últim racó de la Comunitat Valenciana”.

Ha participat també en l’acte Paco Alós, director del Departament Comercial de Caixa Popular, entitat financera que, junt amb l’ens provincial, dóna nom a la competició. “Som els últims que hem arribat al món professional però esperem que esta relació amb la Fundació i la Diputació de València continue. Estem molt agraïts per haver pogut entrar en un esport tan valencià que no podem trobar en qualsevol altre lloc. Això és el que hem de mantenir, perquè ens dóna personalitat”, ha comentat Alós.

En el marc merament esportiu, els equips de cada modalitat estaran dividits en dos grups, quatre formacions per cadascun, i després d’una fase prèvia amb un total de sis jornades i vint-i-quatre partides, els dos millors equips de cada grup passaran a la ronda de semifinals. El primer del grup A s’enfrontarà al segon del grup B, mentre que el líder del grup B jugarà contra el segon classificat del grup A. En les partides de raspall, que seran a 25, eixint de 0, es jugarà amb falta al 7. El títol es resoldrà el diumenge 10 de novembre.

Amb tot preparat, cal esperar fins al divendres 30 d’agost per a donar el tret d’eixida a la competició.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here