El Tribunal inadmet el recurs presentat pel Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat i Xeraco fa un pas més per a fer realitat la construcció del nou CP Joanot Martorell

0
336
Xeraco
Foto d'arxiu d'una de les reunions amb membres del centre escolar.

L’Ajuntament ha rebut la Resolució del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals que acorda “inadmetre” el recurs presentat pel Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana contra els plecs del contracte de serveis de redacció del projecte de la nova construcció del CP Joanot Martorell.

El Tribunal argumenta la falta de legitimació del Col·legi “perquè el recurs no té per objecte la defensa dels interessos professionals del col·lectiu al qual representa”. D’aquesta forma, la resolució del Tribunal deixa sense efecte la mesura cautelar de suspensió del procediment de contractació, “de manera que des del consistori podem prosseguir amb la tramitació”, asseguren fonts municipals.

És per això que des del consistori anuncien que aquest divendres, 15 de maig, se celebrarà l’obertura del Sobre A, en un acte no públic, per a la qualificació de la documentació administrativa continguda en ells. I, a continuació, dilluns que ve, 18 de maig, a les 12 hores, en un acte públic que es retransmetrà en directe pel canal YouTube de l’Ajuntament, es procedirà a l’obertura del Sobre B en el qual es recolliran les diverses ofertes.

“Amb l’obertura dels sobres, continuem avançant per a fer realitat el nou col·legi públic per al nostre municipi”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here