El tren torna a les estacions de Moixent, Montesa i Vallada 9 anys després

0
541
El tren de rodalia ja ha tornat a Moixent

La reposició d’aquest tram de la línia C-2 permet la circulació novament de 25 serveis, mentre des de la Font de la Figuera es continua reivindicant que també arribe a la localitat

El tren de rodalia de la línia C-2 ha tornat a Moixent este dimecres 15 de maig després de 9 anys d’obres, un trajecte que torna a eixir de l’estació de l’Alcúdia de Crespins i també fa aturades a Vallada i Montesa.

La línia València-XàtivaMoixent tindrà una forqueta d’horaris s’estableix des de les 6.15 hores amb l’inici del servei, fins a les 21.47 hores amb l’arribada de l’últim tren a Moixent. Les noves freqüències s’han cadenciat per a cobrir adequadaament totes les franges horàries, ha indicat l’empresa pública en un comunicat.

Arribada a la Font de la Figuera

L’arribada al tren a Moixent ha sigut aprofitada des de la Font de la Figuera per tornar a reivindicar l’arribada de la línia a la localitat de l’extrem de ponent de la comarca de la Costera.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha manifestat que “espere sincerament que la lluïta que mamprenguérem juntament Montesa, Vallada, Moixent i la Font de la Figuera no acabe ací, i que com ens comprometérem totes les parts, tinguem el suport de totes i tots per vertebrar la Costera, i que, més prompte que tard, torne el tren després de més 22 anys. Aquella distinció per treballar conjuntament va ser per alguna cosa. Per dignitat, així ho espere”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here