El temporal Gloria es cobra a Carcaixent la tercera víctima mortal en les comarques valencianes

0
2669
Imatge dels efectes de l'aigua a Carcaixent

L’home, de 55 anys i de nacionalitat ucraïnesa, ha sigut trobat a prop d’un centre comercial de la localitat

Després de la primera víctima mortal produïda a Gandia i la segona, de 70 anys, a Moixent, la tercera víctima del temporal Glòria a les comarques valencianes podria haver-se produït a Carcaixent.

Es tracta d’un home de 55 anys el cadàver del qual ha sigut trobat en una zona pròxima a un centre comercial de Carcaixent. Segons la Comandància de la Guàrdia Civil, el cos sense vida és el d’un home de nacionalitat ucraïnesa de 55 anys. S’investiguen les causes de la defunció, i pel fet que el cos ha aparegut sense símptomes de violència, es creu que ha mort a causa de les condicions meteorològiques.

També s’investiga la troballa d’un altre cadàver a Tavernes de la Valldigna, encara que, a causa del seu estat de descomposició, es creu que la causa de la mort pot ser diferent de les condicions meteorològiques derivades del temporal.

Així mateix, durant aquest dimarts la Guàrdia Civil ha rescatat a un home i una dona que s’havien quedat atrapats en un habitatge de Carcaixent. Segons la Guàrdia Civil, per a rescatar-los han precisat de dues barcasses.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí