El temporal enderroca part del pantalà del Port de Sagunt


0
3401
Imatge del pantalà de Sagunt després del primer enfonsament de desembre.

Ajuntament de Sagunt i Autoritat Portuària van signar un conveni per invertir 9 milions en rehabilitar aquesta estructura marítima i obrir-la com a mirador al públic

El Pantalà del Port de Sagunt ha patit un enderroc parcial de la seua passarel·la degut al fort onatge que l’ha assotat dins del temporal que afecta el territori valencià. Cal recordar que el port ja va haver de ser tancat entre les 22,35h de dimecres i les 5,45h de dijous, degut també a la mateixa duresa de la mar.

L’Autoritat Portuària de València ha informat que l’estructura serà reconstruïda i que es farà el més ràpid possible. Afegeixen que el pantalà es trobava bastant deteriorat, que ja es té un informe per determinar les actuacions més urgents necessàries per conservar-lo, i que s’està elaborant el plec de condicions per dur-les a terme.

Cal recordar que aquest any Ajuntament de Sagunt i Autoritat Portuària van signar un conveni pel qual s’invertiran 9 milions en la millora del pantalà amb el qual es vol obrir a l’ús públic com a mirador i millorar la cara de la façana marítima de la ciutat per a l’any 2022.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here