El Taller d’Ocupació Impulsant Sagunt 2021 se centrarà en el turisme

0
2407
Els 10 treballadors del taller ja s'han incorporat.

El projecte, que tindrà una duració d’un any, ha incorporat 10 persones desocupades que obtindran el certificat de professionalitat de nivell 3 en la branca professional de turisme

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sagunt posa en marxa el Taller d’Ocupació Impulsant Sagunt, la duració prevista del qual és de 12 mesos, de novembre de 2021 a novembre de 2022. En esta ocasió, s’ha triat com a àrea d’actuació el turisme del municipi i comptarà amb una subvenció de 241.358,40 euros.

El Taller d’Ocupació és un programa mixt d’ocupació i formació, que compta amb el cofinançament de la Generalitat Valenciana a través de Labora, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i de l’Ajuntament de Sagunt i cofinançada pel Fons Social Europeu.

La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha destacat la importància de tornar a comptar en el municipi amb tallers d’ocupació: «Des de 2016, no es realitzaven este tipus de formació aprenentatge, però l’aposta decidida del nostre equip de govern per este tipus d’iniciatives ocupacionals i el constant esforç del departament de Promoció Econòmica, han permés l’obtenció d’esta subvenció que aporta una formació específica per a donar eixida al mercat laboral, també treball remunerat durant un any i, a més, els servicis que realitzaran estes persones són beneficiosos per al municipi».

El projecte té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades a les quals es dirigix, a través de la realització d’obres o servicis d’interés general i social. Este programa permet a l’alumnat treballador fer un treball que, juntament amb la formació professional que reben, millorarà la seua qualificació i, per tant, promourà la seua inserció laboral.

A este taller s’han incorporat 10 persones desocupades, juntament amb un equip docent i directiu que, a través de la formació i l’aprenentatge, els permetrà davall la modalitat de formació mixta en la qual es combina formació i treball, obtindre el certificat de professionalitat de nivell 3 en la branca professional de turisme, denominat Promoció turística local i informació al visitant. Este programa els permetrà tindre un primer contacte amb el sector turístic del nostre municipi, i conéixer de primera mà el funcionament dels monuments més emblemàtics i l’assistència a fires de turisme.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí