El socialista Vicent Gomar és escollit president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida

0
743
Rebeca Torró, Vicent Gomar i Jorge Rodríguez
Rebeca Torró, Vicent Gomar i Jorge Rodríguez

L’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar (PSPV), ha sigut elegit nou President de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida amb 144 vots a favor, en ser l’únic candidat que s’ha presentat per al càrrec. A més en l’acte que va tindre lloc este dilluns al saló de plens de la Mancomunitat també es va triar a la regidora d’Ontinyent, la també socialista, Rebeca Torró.

Gomar, que ha apostat per «una gestió més eficient i més àgil» de la corporació comarcal, pren el relleu de Juan Antonio Puchades que durant gran part de la legislatura ha presidit l’organisme, succeint a Filiberto Tortosa que va començar el govern del PP a la comarca en 2007 i acaba ara, huit anys després.

Vicent Gomar ha reconegut el bon trebal fet per Puchades en la reestructuració del deute de la Mancomunitat, però afirma que s’ha de continuar en eixa línia i que s’afecte el mínim possible als ciutadans de la comarca. D’una altra banda el conflicte del Consorci de Residus i la supressió del Pla de Minimització serà una altra de les claus que hauran de gestionar ara els socialistes al capdavant de la Vall d’Albaida.

Per la seua banda la vicepresidenta Rebeca Torró ha manifestat que la Mancomunitat ha d’evitar tornar a caure en les errades que han situat a l’ens en una situació de fallida tècnica: “la situació econòmica és molt delicada, i per això el nostre alcalde, Jorge Rodríguez, ha demanat als ajuntaments que arrimen el muscle, perquè hi ha molts reptes que afrontar».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí