El socialista Diego Martínez renúncia a la seua acta de regidor de Benestar i Sanitat en Altea

0
829
Diego Martínez, regidor de Benestar i Sanitat.

L’edil de Benestar Social i Sanitat, Diego Martínez, ha comparegut públicament per anunciar la seua renúncia a l’acta de regidor i explicar els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió.

Segons les manifestacions realitzades per Martínez, “han estat els resultats del procés de selecció a membres de la llista electoral, realitzat pel PSOE local el passat 1 de març, el que m’ha fet prendre aquesta decisió”. “Els resultats em van sorprendre i com són l’opinió dels militants, als pocs dies vaig presentar la meua renúncia a secretari general del partit, a president del Comitè Electoral i hui ho faig a regidor”.

Durant la compareixença, Diego Martínez declarava, “sent que els propis militants i companys de partit no han apreciat el meu treball, atesos els resultats del procés de selecció i crec que el millor per al partit i per a mi és renunciar al càrrec”. L’edil ha explicat que “hi havia diverses opcions per a la meua eixida, com ara passar a regidor no adscrit mantenint les delegacions; passar a regidor no adscrit sense delegacions o renunciar a l’acta de regidor i he optat per aquesta última perquè crec que és la que menys mal produeix a l’equip de govern, que mereix acabar la legislatura unit”.

Diego Martínez, s’ha emocionat en acomiadar-se públicament dels companys de treball durant la seua curta etapa de regidor, recordem que va entrar a formar part de l’equip de govern a l’estiu de 2017 en renunciar l’anterior responsable de Benestar Social, Verónica López, per ocupar un càrrec a la Generalitat.

Martínez ha conclòs agraint el treball i companyerisme dels grups de l’oposició, del propi equip de govern, dels companys de partit i en especial dels treballadors de l’àrea de Benestar Social i Sanitat. Les seues últimes paraules han estat d’ànim cap a un company socialista que no està travessant bons moments de salut i al qual ha desitjat que seguisca lluitant i li ha mostrat tot el seu suport.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Dénia promociona l’agricultura de la Marina Alta amb un programa de visites guiades per productors agroalimentàries locals

En el transcurs de la compareixença de Diego Martínez, l’alcalde, Jaume Llinares ha volgut estar present. Ha mostrat el seu suport i respecte cap a la decisió presa per l’edil i ha agraït “la bona feina que ha fet en aquest any i mig que ha ostentat les responsabilitats de Benestar Social i Sanitat”. Finalment l’alcalde ha tingut paraules de bons desitjos per a Diego Martínez.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here