El Síndic de Greuges insta al govern municipal de Moixent a facilitar informació al PP


0
1338
Ajuntament de Moixent.

El Síndic també ha demanat a l’Ajuntament un informe en el qual s’indicarà la resposta donada als escrits d’accés i, en cas que aquesta contestació no s’haguera produït, una justificació dels motius

El Grup Municipal Popular de l’Ajuntament de Moixent ha demanat l’empara del Síndic de Greuges, Defensor del Poble valencià, perquè facilite l’Ajuntament de Moixent l’accés a la documentació sol·licitada en diversos escrits durant 2019 i 2020.

Recentment l’Ajuntament ha rebut l’escrit del Síndic de Greuges pel qual insta l’equip de govern (PSPV) a atendre la petició de la nostra formació política. Per a cerciorar-se del compliment d’aquesta sol·licitud, el Síndic també ha demanat a l’Ajuntament un informe en el qual s’indicarà la resposta donada als escrits d’accés i, en cas que aquesta contestació no s’haguera produït, una justificació dels motius pels quals no haja sigut possible facilitar la documentació.

El portaveu municipal del PP, Miguel Ángel Ferrándiz, ha titllat com «insostenible» la situació, assegurant que «porten ocultant informació a l’oposició i advertim que estan entorpint la labor d’investigació a l’executiu municipal».

Ferrándiz adverteix que «no podem seguir així. La llei és molt clara: l’accés a la documentació municipal s’ha de donar en cinc dies després de la sol·licitud i l’Ajuntament ha de posar els mitjans per a complir la llei».

D’una altra banda afegeix que «o sols encara no ens han contestat a la informació requerida, sinó que ens estan entretenint passejant-nos per diferents departaments de l’Ajuntament».

Conclou el portaveu del PP de Moxient afirmant que «la supervisió de l’activitat de les administracions públiques es manté, fins i tot, davant la declaració de l’estat d’alarma, ja que resulta indispensable tant per a la protecció de l’interés general com per a la supervisió del funcionament bàsic dels serveis públics».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here