El servei d’autobús urbà d’Alzira seguirà sent gratuït mentre dure l’estat d’alarma

0
290
Autobús de transport públic d'Alzira

Donat el confinament l’ús de la línia 1 s’ha reduït en un 24 i el de la línia 2 en un 52%

Els ciutadans i ciutadanes d’Alzira seguiran fent un ús gratuït del servei de transport de bus urbà mentre dure l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus. A principis d’abril va quedar anul·lada la línia 3 del servei d’autobús però les línies 1 i 2 funcionaran amb total normalitat, tant amb el seu trajecte i horari habitual.

Este servei segueix oferint mobilitat als ciutadans per traslladar-los al seu lloc de treball o per a realitzar les compres de primera necessitat. No obstant el seu ús s’hi ha reduït a la línia 1 en un 24% i amb una mitja diària de 210 persones, mentre que la línia 2 s’hi ha reduït en un 52% amb aproximadament uns 100 usuaris diaris.

Davant la situació de confinament, des de l’ajuntament es demana als veïns i veïnes d’Alzira que facen “un ús responsable d’este servei i seguint les indicacions d’actuació adoptades per l’estat d’alarma i alerta sanitària pel que esta passant el planeta”.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat “L’exemple de civisme i col·laboració per part de la majoria de la ciutadania alzirenya, que està confinada en casa i seguint les pautes adoptades pel Govern Central”. A més ha afegit que “Les línies 1 i 2 de l’autobús urbà continuarà oferint el seu servei habitual en la seua freqüència i rutes, i que els usuaris poden utilitzar-lo de manera totalment gratuïta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here