El Seprona investiga a dues persones per captura il·legal d’espècies protegides i animals domèstics a la Costera

0
1031
Imatge de la geneta capturada.

La Patrulla del Seprona de la Guàrdia Civil de Vallada ha procedit a la investigació de dos homes per diversos delictes relatius a la protecció de la flora i fauna

El Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Vallada ha procedit en els últims dos mesos a la confiscació de tres gàbies parany utilitzades per a la captura d’animals silvestres i domèstics sense cap mena d’autorització per a això.

Arran de les actuacions, el Seprona ha alliberat d’aquests paranys a una geneta i un gat domèstic. Tots dos animals es trobaven amb vida i presentaven bones condicions higienicosanitàries.

Fruit de les investigacions dutes a terme pels agents del Seprona de Vallada, s’ha investigat a dos homes, de 53 i 62 anys d’edat. La comissió d’aquests tres presumptes delictes, relatius a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics, es fonamenta en la utilització de la caça de mitjans no selectius per a la fauna.

També s’ha procedit a la confiscació de tres gàbies paranys metàl·lics. Aquestes eren utilitzades per a la captura dels animals que representaven un risc per als interessos dels presumptes autors.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí