El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, visita Bocairent

0
810
Imatge de la visita de Colomer a Bocairent
Imatge de la visita de Colomer a Bocairent

La primera visita a la província de València del nou secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va tenir lloc aquest dijous, 20 d’agost, a Bocairent. El també president de l’Agència valenciana de Turisme va ser rebut per la corporació municipal encapçalada per l’alcalde Josep-Vicent Ferre i per la regidora de l’àrea Noelia Vañó que li van exposar les principals iniciatives dutes a terme en la localitat així com la constitució de l’associació Serra Mariola que agrupa els consistoris i les empreses privades de l’entorn del parc natural.

Després de signar-hi en el llibre d’or de l’Ajuntament, Colomer va acudir a l’oficina de turisme per conèixer les instal·lacions abans de realitzar un recorregut pels indrets més singulars del barri medieval. Finalment, el secretari autonòmic va mantenir una trobada amb l’empresariat local del sector agrupat baix l’Associació d’hostaleria i de turisme de Bocairent que li va transmetre les seues necessitats i peticions centrades fonamentalment en una major formació, una millor dinamització i una promoció turística més acurada dels pobles d’interior.

Una vegada conclosa l’estada de Francesc Colomer, la regidora de Turisme mostrava “la satisfacció per la visita del secretari autonòmic i la seua preocupació per conèixer les accions que impulsem des de Bocairent per tenir una oferta cada vegada més atractiva”. Igualment, Noelia Vañó destacava “l’interés mostrat per Colomer davant les inquietuds manifestades per l’empresariat local i per la constitució de l’associació Serra Mariola”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí