El retorn de les 24 hores esportives d’Ontinyent reuneix 10.000 espectadors i 2.000 esportistes

0
58530
Les 24 Hores Esportives d'Ontinyent han tornat després de la pandèmia.

El poliesportiu torna a convertir-se en epicentre esportiu de les comarques centrals amb una festa poliesportiva amb bon ambient i sense incidències

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent va tornar a ser aquest divendres i dissabte epicentre esportiu de les comarques centrals amb la celebració de les 24 hores esportives, una activitat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració dels clubs locals, i que va reunir al voltant de 10.000 espectadors i 2.000 esportistes de diverses localitats.

El regidor d’esports, Óscar Borrell, destacava l’èxit del retorn de la festa anual de l’esport després de 2 anys sense fer-se degut a la pandèmia: “hem tornat a gaudir la festa esportiva de referència a la contornada, que ha estat tot un èxit d’assistència de públic, ambient i participació d’esportistes tant locals com d’altres municipis”.

Equips de diverses comarques valencianes participaven a tot un seguit de modalitats que incloïen entre d’altres futbol sala; futbol 7; bàsquet; tennis; pàdel; frontennis; voleibol; natació; pilota; balls de saló; gimnàstica rítmica; tir amb arc; zumba; aquaeròbic o BMX. La cita s’iniciava divendres de vesprada amb la novetat de les exhibicions de freestyle motocross, aquagym, zumba i streetdance; i finalitzava dissabte de vesprada amb el lliurament de trofeus a la competició de futbol 7. Així mateix, durant les 24 hores veïnat d’Ontinyent i voltant van fer ús de la piscina arribant a milers de banys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí