El restaurant Les Rotes de Dènia guanya el II Concurs Gastronòmic de Caça i Bolets de Bocairent

0
674
Concurs Gastronòmic Bocairent 1
En l'esdeveniment culinari han participat 18 restauradors

El restaurant Les Rotes de Dènia ha estat el guanyador en la modalitat de plat de carn de caça i bolets dins el II Concurs Gastronòmic que a més a més inclou també l’apartat de ‘Borreta de Mariola’. En segon lloc de caça i bolets ha quedat el restaurant Círculo Industrial d’Alcoi i en tercer Casa Granero de Serra (l’Horta); pel que fa a la Borreta el primer premi ha anat a parar al Restaurante Mediterráneo, el segon per a la Granja Santa Creu i el tercer per al restaurant Kiko Port.

En este concurs, celebrat a l’Hotel Ferrero de la localitat de la Vall d’Albaida, han participat 18 restauradors de tot el País Valencià i han assistint prop de 200 comensals a l’esdeveniment. Segons explica la regidora de Turisme de Bocairent, Noèlia Vañó, este concurs “comença a obrir-se pas dins l’oferta gastronòmica de les comarques d’interior i destaca per la seua singularitat aprofitant productes de la temporada de la tardor com són la caça i els bolets”. Els premis econòmics atorgats han estat de 800, 400 i 200 euros per als tres primers premis per cadascuna de les dues categories de plats.

Entre els assistents també ha estat el director general de Turisme d’Interior de la Generalitat, Agustín Grau, el qual ha destacat que “és evident que iniciatives com esta, serveixen de plataforma de promoció, no sols de la nostra gastronomia més tradicional sino també de les nostres destinacions d’interior que són un referent en la qualitat de la seua oferta turística”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here