El restaurant El Lloc guanya el II Concurs d’Espardenyà d’Alzira

0
1280
El restaurant guanyador es va emportar un premi de 3.000 euros

En el concurs gastronòmic van participar 28 restaurants de tota la província i es van repartir 300 racions als assistents

El restaurant  El Lloc d’Alzira va ser el guanyador del II Concurs d’Espardenyà Francisco José García de la capital de la Ribera Baixa. El restaurant, que va obtindre un premi de 3.000 euros, va estar acompanyat al segon lloc per l’Alqueria del Pou de València (amb un premi de 1.500 euros) i en tercer lloc Ca Tomàs d’Alzira (1.000 euros).

El concurs gatronòmic, celebrat a l’aire lliure a la plaça del Regne, va comptar amb 28 restaurants participants 28 restaurants arribats des de diferents municipis de la província: l’Alcúdia, Tous, Sueca, Cullera, Setaigües, Benifaió, el Palmar, València, Llombai, Serra, Gandia, Massamagrell, Torrent, Xiva, Barx i Meliana.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, amb altres membres de la corporació municipal, van participar en el concurs junt amb els diputats nacionals, Joan Baldoví i Elena Bastidas, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho.

L’organització del concurs va repartir més de 300 racions d’espardenyà per als qui la van voler tastar, de la mateixa manera que es va poder provar la reganyà a l’espai del Gremi de Forners, que van oferir a tots els qui es van apropar este dolç típic alzireny.

D’esta forma el concurs es consolida en la festa fallera alzirenya i que se celebra junt amb la Globotà i la festa Infantil que organitzava la Junta Local Fallera d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here