El restaurant Casa Granero guanya el VI Concurs d’Arròs Caldós de Llutxent


0
659
arròs caldós
Casa Granero ha guanyat en arròs caldós i en postre

El restaurant Casa Granero, de Serra, s’ha adjudicat el primer premi de la sisena edició del Concurs d’Arròs Caldós de Llutxent, celebrat al claustre del Monestir del Corpus Chrisie d’esta localitat. El segon i tercer lloc han estat per als arrossos preparats pels restaurans Rossinyol, de Nàquera, i la Visteta, de Barx. En l’apartat de postre elaborat amb productes autòctons també ha guanyat Casa Granero.

En este concurs han partitipat una vintena de restauradors de tot el País Valencià i que han sotmés els seus plats al criteri d’un jurat format per diversos professionals també de la restauració, crítics gastronòmics i diversos personatges rellevants del món institucional i cultural. Els premis adjudicats consisteixen en dotacions econòmiques de 800, 500 i 200 euros, mentre que el premi pel postre ha estat de 500.

Per a la confecció del plat tots els participants han competit en igualtat de condicions ja que tots havien d’utilitzar els mateixos ingredients: arròs, pollastre, conill, caragols i verdura i cuinar en cassoles de fang o ferro. Entre els assistents s’ha comptat amb la presència de la consellera d’Agricultura Maritina Hernández, el diputat de Turisme, Isidro Prieto i l’alcalde de Llutxent, José Miguel Aranda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here