El regidor de Sagunt Roberto Rovira encapçala la candidatura del PCPV per liderar EUPV

0
2856
Roberto Rovira.

Rovira: «És imprescindible que millorem la proposta política d’Esquerra Unida en favor de la classe treballadora i les capes populars»

Després d’un procés participatiu de debat que s’ha dut a terme des de les bases en les diferents comarques de tot el territori, el PCPV ha conformat la candidatura encapçalada peL regidor a Sagunt Roberto Rovira ‘Per una esquerra forta i combativa’. La candidatura explica que s’ha confeccionat «aglutinant a tota la pluralitat d’EUPV que es posiciona entorn del debat impulsat des del Partit Comunista del País Valencià (PCPV)», partit majoritari en la coalició d’esquerres, i que suma a més a militants independents de totes les comarques amb l’objectiu de renovar l’actual direcció d’Esquerra Unida.

La persona triada per a encapçalar aquesta proposta de cara a la XIII Assemblea d’EUPV és l’actual regidor a l’Ajuntament de Sagunt, Roberto Rovira. Al costat d’ell es troben altres persones militants del PCPV i d’EUPV, algunes d’elles regidors també en diferents municipis, com és el cas de Mari Ángeles Llorente, regidora de l’Ajuntament de Cheste; Valentín Mateos, regidor a Silla; Carles Xerri, regidor a Buñol; Erik Segarra, regidor a Xilxes; Pablo Rodríguez, regidor a Godelleta, o Roser Maestro, actual diputada d’Unides Podem-Esquerra Unida en el Congrés dels Diputats, entre altres i moltes altres.

Roberto Rovira, candidat a dirigir l’organització d’EUPV en els pròxims quatre anys és actualment coordinador d’Esquerra Unida a Sagunt, a més de militant en diferents moviments socials i polítics. Així mateix, i tal com descriu el manifest de la candidatura ‘Per una Esquerra forta i combativa’, ha demostrat sempre una profunda lleialtat al projecte polític d’Esquerra Unida durant tota la seua trajectòria, una extraordinària capacitat de treball, i el millor tarannà per a tendir els ponts necessaris dins i fora de l’organització.

La candidatur assegura que el seu «valor essencial» consisteix «en la col·lectivitat, en la capacitat d’anteposar el projecte col·lectiu per damunt dels interessos individualistes». «És imprescindible que la nostra militància, els nostres activistes, els nostres grups municipals i tota la gent que contribueix cada dia en les lluites socials i laborals millorem la nostra proposta política en favor de la classe treballadora i les capes populars», ha dit Roberto Rovira. A més, ha incidit en la necessitat de «defensar un projecte polític nítidament d’esquerres, coherent i transformador, que des de la lleialtat als seus principis siga capaç d’arribar a acords i de confluir amb altres forces polítiques per a aconseguir l’objectiu d’aconseguir una societat més justa i igualitària».

Procés assembleari

Després de quatre anys des que fóra elegida l’anterior direcció d’EUPV, l’organització es troba en aquests moments en ple procés assembleari, en el qual s’estan debatent els diferents documents de gestió i propostes polítiques per al pròxim període.

El procés de votació telemàtica s’ha iniciat aquest dissabte 4 de desembre i es prolongarà fins al dia 10. Així mateix, la votació presencial es desenvoluparà durant la jornada del diumenge dia 12 d’aquest mateix mes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here