El regidor de la Font de la Figuera que va optar a liderar al PP dóna el seu suport a Pablo Casado

0
2043
Elio Cabanes i Pablo Casado a Gandia

Cabanes va mostrar el seu suport a Casado acudint a l’acte que va tindre lloc a Gandia i va voler destacar que representa al militant de base

Elio Cabanes, el regidor del PP de la Font de la Figuera que va voler optar a presidir el seu partit, ha donat el seu suport a la candidatura de Pablo Casado, que competirà el pròxim cap de setmana amb Soraya Sáenz de Santamaría per a rellevar a Mariano Rajoy.

Cabanes va mostrar el seu suport a Casado acudint a l’acte que va tindre lloc a Gandia, on va coincidir també amb un altreprecandidat vinculat a terres valencianes com és José Manuel García-Margallo, exministre d’Exteriors i diputat al Congrés.

Sobre este suport Casado ha manifestat que Cabanes “representa a aquells regidors del nostre partit que sense sous ni despatcho donen la cara defensant els nostres principis i idees i als nostres afiliats i votants”.

Per la seua banda Cabanes ha insistit en la idea de que la candidatura de Casado és la que representa “al militant de base”, alhora que destacava que “la renovació comença integrant tots els projectes dels altres candidats en un sol, el que serà el projecte de tots”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here