El regidor de la Font de la Figuera aspirant a liderar el PP aconsegueix sols un 0,3% dels vots en les primàries

0
1900
Instant en el que Cabanes va exercir el vot, entre l'expectació dels mitjans

Elio Cabanes ha aconseguit 185 vots a tot el conjunt d’Espanya, quedant així fora de la carrera al lideratge al que optaran finalment Soraya Sáenz de Santamaría i Pablo Casado

El regidor del PP de la Font de la Figuera aspirant a liderar el seu partit, Elio Cabanes, ha quedat fora definitivament de la cursa política per liderar el partit. Cabanes ha aconseguit sols un vot residual en estes primàries, un total de 185 sujports (la gran majoria al País Valencia, amb 119 vots), la qual cosa suposa un 0,3% del total de 58.305 vots emesos en este procés, aconseguint sols 45 vots més dels avals presentats.

Cabanes, que va ser el primer de tots els candidats en votar -ho va fer al centre polivalent de la Font de la Figuera, on es va posar la mesa electoral- no ha fet cap valoració per les xarxes socials sobre el resultat de les votacions.

En esta primera fase han quedat guanyadors en primer lloc Soraya Sáenz de Santamaria i Pablo Casado, el segon. Ara haura de ser el congés del PP, que se celebrarà d’ací dos caps de setmana, on a través dels compromissaris elegits pel PP en cada territori, determinaran qui ha de ser el pròxim president del PP.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí