El regidor de Carcaixent expulsat de Cs per pactar amb Compromís i PSPV, deixa el govern local per saltar-se el confinament

0
3469
Juan Albert (centre) junt a l'alcalde de Carcaixent Paco Salom (dreta)

Juan Albert mantindrà la seua acta de regidor com a no adscrit, ja que la renúncia suposaria l’entrada d’un nou regidor de Ciudadanos que deixaria en minoria el govern de Compromís i PSPV

Juan Albert, regidor de l’Ajuntament de Carcaixent, i membre de l’equip de govern va comunicar la vesprada de divendres 29 de maig que, «per circumstàncies personals que li impedeixen desenvolupar les seues funcions en el govern municipal, renuncia a la seua condició de tinent alcalde i a les delegacions de gestió i a la dedicació laboral en este ajuntament». Però darrere d’esta renúncia es troba el fet de que Albert es va saltar el confinament decretat per l’estat d’alarma, provocant la crítica dels partits de l’oposició de la ciutat.

La decisió de Juan Albert de deixar tant la segona tinença d’alcaldia com la gestió de l’àrea de Serveis Municipals i PROCARSA (que ara passaran a competència de l’alcalde fins una nova possible reorganització de govern) ha estat comunicada tant a l’alcalde Paco Salom (Compromís) com a la vicealcaldessa Sara Diert (PSPV). Els dos grups municipals han destacat que «és fonamental respectar la decisió del regidor Juan Albert i que este pas al costat no impedirà continuar treballant amb la dedicació i estabilitat que s’ha fet fins ara»

Durant la conversa entre Juan Albert i els portaveus de Compromís i PSPV es va fer una «valoració positiva de la relació i del treball realitzat», i es va manifestar la voluntat de totes les parts de continuar, «si bé des de fora de l’equip de govern, amb eixa relació, basada en la comunicació i la col·laboració, per a que la ciutadania puga comptar en tot moment amb els serveis bàsics que l’Ajuntament està obligat a prestar».

Així cal destacar que malgrat l’eixida d’Albert del govern municipal no renuncia a la seua acta com a regidor. I es que Albert actualment és regidor no adscrit després d’haver sigut expulsat per Ciudadanos per haver permés el govern de Compromís i PSPV, i la seua renúncia a l’acta suposaria que entraria un nou regidor de la formació taronja, deixant en minoria el govern municipal. D’aquesta forma l’executiu local de Paco Salom dependrà encara d’Albert, encara que ara de forma externa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here