‘El Rebost de la Dipu’ celebra a Castello de Rugat l’edició de la Vall d’Albaida del concurs gastronòmic


0
747
Rebost Dipu Castello Rugat
Carmen Moscardó ha estat la guanyadora de la Vall

Carmen Moscardó, de Benigànim amb la seua recepta de ‘Copa de gelat de tomaca’ ha estat la guanyadora del II Concurs de Cuina Popular ‘El Rebost de la Dipu’ a la Vall d’Albaida, celebrat ahir divendres al restaurant Macuina de Castelló de Rugat.

El certamen gastronòmic, organitzat per la Diputació de València, va reunir prop de 1.000 persones i un total de 32 receptes presentades al concurs, elaborades amb tomaca com a ingredient obligatori. El president de la corporació provincial, Alfonso Rus, va destacar la doble tasca de «recuperació» de receptes antigues valencianes i «promoció» dels productes autòctons, que guia el certamen provincial.

La Diputada de Benestar Social, Amparo Mora, va insistir per la seua banda en el «gran número de concursants i assistents reunits en cadascuna de les cites comarcals» delsegon ‘Rebost de la Dipu’, la qual cosa dóna mostra de la seua «gran acollida i capacitat de mobilització», segons ha manifestat.

A l’acte també van assistir els diputats provincials Juan José Medina, Màximo Caturla, Salvador Álvarez i Salvador Enguix, l’alcalde de Castelló de Rugat, José Miguel Barranca, diversos representants municipals de la comarca i les delegades comarcals de l’Associcació d’Ames de Casa Tyrius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here