El Ràfol de Salem aterrarà en la Mitja Marató d’Almansa amb una històrica participació

0
450
‘Club Ombria del Benicadell’

Un total de 17 corredors del Ràfol de Salem, 15 homes i dues dones, participaran en la Mitjana Marató d’Almansa, que tindrà lloc dissabte que ve 18 de maig.

El Ràfol de Salem aterrarà en una de les proves de 21 quilòmetres en circuit urbà més esperades i multitudinàries; sent el municipi de la comarca de la Vall d’Albaida amb major presència de corredors en relació al nombre d’habitants: un 4% sobre el total dels seus 460 empadronats i un 5,8% sobre el total de persones censades en edat ‘apta’ per a inscriure’s a aquest tipus de competicions (293).

Ho faran baix el nom de ‘Club Ombria del Benicadell’, que compleix ara poc més d’un any i celebrarà el seu primer aniversari fent ple en la batejada i coneguda com la festa de l’atletisme popular a Espanya.

Els corredors i corredores de Ombria del Benicadell asseguren que el seu objectiu no és el podi, sinó la meta. Units i unides per un mateix denominador comú, com és l’afició per l’esport i la companyonia, ultimen els preparatius per a superar un repte de 21.097 metres i moltes hores d’entrenament. I fidels a l’argot d’aquest esport en auge, criden a l’uníson: “Preparats, llestos, ja …”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here