El públic ompli la primera partida de raspall femení a Benissa

0
2340
Partida de raspall femení a Benissa
Partida de raspall femení a Benissa

Va ser més que una partida i el públic va respondre, tant en afluència com a l’hora d’animar a les jugadores i als joves pilotaris de l’Escola Municipal. I és que al voltant de 100 persones varen presenciar la primera partida de raspall femení que s’ha disputat a Benissa el passat cap de setmana, amb Anna i Noelia (rojes) enfront Victoria i Fanni (blaves).

Guanyaren les de blau, amb un resultat de 25-15, després d’una partida on la parella formada per Anna i Noelia varen començar destacant, amb un joc molt ofensiu on Noelia trobava els espais, definint amb seguretat. Prompte, Victoria i Fanni començaren a jugar a bloc i la partida va anar igualant-se, fins els moments finals, on l’encert blau va ser la nota dominant malgrat el bon joc de l’altra parella.

Moments abans de la partida, l’aficionada Rosa Roselló va voler agraïr la programació d’aquesta partida histórica, que obri el camí a nous enfrontaments on les dones seran també protagonistes de l’esport autòcton. A més, com a aficionada també va voler destacar les millores realitzades en el recinte, en l’enllumenat del trinquet i la instal•lació d’una nova lona a la coberta per optimitzar la visibilitat en el joc elevat, just abans de realitzar la treta d’honor.

Finalment, apuntar que la primera partida del matí la varen disputar dues parelles de jugadors que representaven l’alumnat de l’Escola Municipal de Pilota. Joan Vives i Javi Vengut varen guanyar a Joan Pineda i Dani Foronda (25-20), demostrant la seua valia amb una partida de poder a poder que va donar molt d’espectacle a l’afició present al trinquet.

Xavi Tro, responsable d’Esports, va assenyalar que “estem molt satisfets per fer història, de nou, amb l’esport femení, ara organitzant la primera partida de raspall a Benissa, que tindrà, sens dubte continuïtat. Estem molt contents per la resposta del públic, pel bon joc d’estes jugadores i dels alumnes de l’Escola Municipal de Pilota que van jugar prèviament i compartim al 100% les paraules de Rosa Roselló, una gran aficionada benissera de la pilota, que va introduir l’acte i va fer la treta d’honor”.

La pilota i el trinquet no paren a Benissa, i en breu s’anunciarà el cartell del VII Trofeu Vila de Benissa, que s’iniciarà el proper diumenge 18 amb la primera semifinal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here