El PSPV secunda la petició de Coeval que demana que l’Hospital d’Ontinyent s’acabe en esta legislatura

0
703
Hospital Ontinyent
L'hospital programat comptarà amb 100 llits

El portaveu del PSPV d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha afirmat que l’informe encarregat per la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) sobre el futur hospital d’Ontinyent «constata la creixent preocupació existent entre la ciutadania respecte als terminis d’apertura  i el model de centre sanitari que pretén implantar la Conselleria de Sanitat».

Recentment Coeval ha demanat tant a la conselleria com a l’Ajuntament d’Ontinyent que s’aclareixca els serveis, futur i terminis de construcció del futur recinte sanitari que es construirà a la ciutat. A través d’este estudi Rodríguez apunta que es osa de relleu que hi ha «molts dubtes» per «la falta de transparència amb la que tant la conselleria com l’ajuntament està portant l’assumpte del futur hospital».

D’esta forma el líder del PSPV considera «positiu» l’elaboració d’este document «pel que suposa d’aportació per al debat d’un projecte llargament demanat per la societat d’Ontinyent». A més a més Rodríguez recorda que l’empresarial demana la dotació de noves tecnologies als serveis, especialment per a poder comptar amb telediagnòstic que permeta comptar amb els serveis dels millors experts des d’Ontinyent».

En un altre apartat l’estudi realitzat per professores de la Universitat de València parla d’una futura reordenació del mapa sanitari per a que l’hospital es converteixca en comarcal i atenga així als 34 municipis de la Vall d’Albaida, ja que el model pel que aposta la conselleria no modifica la configuració actual. Respecte a este punt Jorge Rodríguez ha exlicat que «són qüestions que haurien d’haver estat aclarides per la pròpia conselleria o per l’ajuntament». El regidor del PSPV lamenta que «en compte de tot això el que han fet ha estat gastar-se 20.000 euros en col·locar un cartell en terrenys que ni tan sols se sap si són els adequats».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí