El PSPV recupera l’alcaldia de Carlet 30 anys després complint-se el pacte de legislatura amb Compromís

0
850
Lola Navarro i Maria Josep Ortega han escenificat el relleu en l'alcaldia.

Lola Navarro pren la vara de comandament rellevant a Compromís complint el pacte de govern de la legislatura

Carlet torna a tindre a una socialista en l’alcaldia 30 anys després de cedir la vara de comandament. Aquesta recuperació l’ha aconseguida a través de Lola Navarro, qui dóna el relleu a la qual ha sigut durant 6 anys alcaldessa, Maria Josep Ortega, de Compromís.

En el ple municipal en el qual es va produir el relleu en l’alcaldia en compliment del pacte de legislatura entre PSPV i Compromís va ser present la secretària general del PSPV-PSOE de la província de València, Mercedes Caballero, qui ha subratllat que «Lola Navarro encarna la defensa del municipalisme i feminisme, dos dels eixos que han de guiar la transformació que demanda la nostra societat». En les últimes eleccions municipals el PSPV va doblegar el nombre d’edils a l’Ajuntament de Carlet després d’aconseguir dos representants més.

En el seu comiat Maria Josep Ortega destacava que el relleu complia «la paraula donada» i agraïa el treball realitzat durant els seus sis anys d’alcaldessa als seus companys de formació, de la mateixa manera que desitjava sort a la nova primera edil de Carlet.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí