El PSPV-PSOE d’Oliva demana al Govern una solució «immediata» per l’estat deficitari de la segona planta de l’Ajuntament

0
907
Despatx dels socialistes.

«Hui plou dins del despatx del Grup Socialista. Després de moltes denuncies i dels informes dels tècnics municipals que constaten el perill dels que estem a la segona planta de l’Ajuntament, reiterem la nostra preocupació al govern i demanem una solució immediata».

D’aquesta forma s’ha pronunciat el portaveu socialista, Carlos Mengual, qui assegura que han expressat aquesta situació al si de la comissió d’hisenda, «però no hi han diners previstos per a la reforma de l’Ajuntament ni tenen cap projecte. Tenim un ajuntament amb nivell d’endeutament 0, amb 1’8 milions d’euros guardats en un caixó i que es perdran el 31 de desembre d’enguany».

Els socialistes demanden aquesta situació i no compartixen les «prioritats» i «la falta de planificació d’aquest govern».

“Fa molt mesos que anem indicant que quan plou, també ho fa dintre del despatx. S’han mullat diversos documents, i apareix un seriós risc de la gent que estem treballant allí, així com dels ciutadans que venen a realitzar alguna consulta al despatx del Grup Socialista” indica Mengual

Des de el Grup socialista no entenen com a pesar d’haver desllotjat, el passat 16 d’octubre, a les treballadores d’intervenció de la segona planta, per risc de caiguda del sostre i d’elements connectats a aquest, «torna a posar a unes noves treballadores, que abans ocupaven l’edifici de l’Almàssera».

“Ja va caure el sostre de la Policia Local, s’han desallotjat als treballadors d’intervenció, i ja sols quedem alguns treballadors i els dos grups a l’oposició. No es pot continuar amb aquestes condicions” comenta el portaveu socialista.

“Hi ha un fort desgavell. Observem incrèduls com es desbalafien diners en lloguers a preu d’or, i mentre, continuem estant es situació de greu perill. Hi han goteres, apareixen desperfectes al sostres,…no entenem perquè no es posa solució a aquesta greu situació” finalitza Mengual.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí