El PSPV-PSOE de Bellreguard es desmarca de l’alcalde i defensa l’existència del passeig marítim

0
1484
Bellreguard
Paseo marítimo de Bellreguard tras el paso de Gloria.

Davant la proposta plantejada per l’alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, de no reconstruir el passeig marítim de la localitat afectat pel pas del temporal Gloria, el PSPV-PSOE de Bellreguard es desmarca d’este posicionament i aposta per mantenir esta infraestructura històrica de la seua platja, atenent a allò que els tècnics recomanen per fer-la més resistent.

En este sentit, des de l’Agrupació Local es defensa l’existència del passeig marítim pel seu potencial turístic, econòmic i social, i es considera que “és necessari obrir una reflexió global sobre el futur del litoral mediterrani sense localismes”.

“Davant qüestions tan serioses i fonamentals, hem d’evitar les mesures unilaterals i fugir d’ocurrències i localismes, plantejant solucions globals i consensuades”, ha afirmat el secretari general del PSPV-PSOE de Bellreguard, qui ha afegit que “no volem que el nostre poble siga un espai per fer experiments urbanístics i mediambientals”.

Per tot açò, des de l’Agrupació Local Socialista s’insta a l’alcalde de Bellreguard a buscar el màxim consens social i polític, abans de prendre mesures irreversibles. En aquest sentit, l’agrupació dóna la benvinguda a la proposta del consell de participació per obrir un debat ample sobre quina és la platja que volem.

“Hem d’estudiar què està passant, ja que este tipus de fenòmens ja no són puntuals, sinó cada vegada més freqüents. Actualment, ens hem de centrar en resoldre l’emergència i solucionar els danys que ha ocasionat el temporal Gloria a la platja de Bellreguard, però és una obligació fer un pas més enllà i veure com organitzem la nostra vida convivint amb esta mena de fenòmens, escoltant als experts en la matèria per veure quines són les solucions per a que davant de futurs temporals, la nostra platja no es veja tan afectada. Per a això caldrà exigir les actuacions necessàries de les diferents administracions supramunicipals”, assenyala Marco.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Federación Valenciana de Folklore entrega la insignia de Oro a Alfonso Rus y lo nombra presidente de honor

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here