El PSPV presenta al candidat a l’alcaldia de Sagunt, Darío Moreno, acompanyat de Ximo Puig i Zapatero

0
1036
Darío Moreno, José Luis Rodríguez Zapatero i Ximo Puig, durant l'acte a Sagunt

Durant la seua intervenció el president de la Generalitat va destacar el treball d’impulsa donat a Parc Sagunt

El candidat socialista a l’alcaldia de Sagunt, Darío Moreno, va ser presentat dissabte en un acte en el que es va comptar amb la presència del líder del PSPV, Ximo Puig, i de l’expresident socialista, José Luis Rodríguez Zapatero.

En l’acte, Ximo Puig va animar a tots els assistents a mobilitzar a tot l’electorat progressista perquè en les pròximes eleccions “ens juguem tornar al pitjor dels passats”. En la seua intervenció, el president de la Generalitat va posar en valor “la política del diàleg i la moderació” enfront dels qui aposten pels extremismes: “Ni els crits, ni la desqualificació, ni el fanatisme poden ocultar els avanços polítics, socials i econòmics que hem aconseguit en la Comunitat”.

El dirigent del PSPV va destacar la gestió realitzada en Parc Sagunt com “un dels exemples d’embossos econòmics i institucionals que heretem del PP i que ara des de la Generalitat, els ajuntaments i els agents socials i econòmics hem pogut redreçar”. “Per molt que a alguns els agradaria que la realitat fóra una altra, la veritat és que les 20 operacions de venda de sòl han suposat una inversió per a la localitat de 325 milions d’euros i una creació inicial de 620 llocs de treball directes”, ha assenyalat Puig qui també ha recordat que la “forta demanda de parcel·les ha fet necessari posar en marxa Parc Sagunt II”.

En l’acte Ximo Puig ha presentat a Darío Moreno com el futur alcalde de Sagunt. Es tracta, ha dit, “d’una persona jove però amb solvència professional, que ha viscut a Nova York i Hong Kong, i que ara ha decidit tornar a casa per a ajudar amb la labor il·lusionant de canvi polític que vam començar en 2015”. “Darío pertany a una generació que va despertar políticament amb José Luis Rodríguez Zapatero, que va créixer amb el tarannà polític del president i que, com tots nosaltres, està immers en la tradició del socialisme democràtic que ha sigut el motor dels millors i grans avanços en aquest país”, ha explicat Ximo Puig.

Per part seua, José Luis Rodríguez Zapatero, durant la seua intervenció va destacar que “les dretes trauen les banderes no perquè els preocupa Espanya, ho fan perquè els preocupa no estar en el Govern d’Espanya” i ha remarcat que “si els importara el país alguna vegada serien generosos i lleials des de l’oposició”. Així mateix, Zapatero ha insistit que el pròxim 28 d’abril “es votarà entre els drets i les dretes, entre la convivència i la crispació, entre acabar amb la violència de gènere i aquells que són masclistes, entre les velles retallades i els nous drets que el PSOE continuarà conquistant”, ha sentenciat.

Finalment, el candidat socialista a l’Alcaldia de Sagunt, Darío Moreno, va agrair al president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, el seu compromís i esforç per “dignificar les institucions valencianes i acabar amb la corrupció que va heretar la Comunitat després dels anys de gestió del PP”. En eixe sentit, el candidat socialista ha assegurat que “hui ens podem sentir orgullosos de ser valencians i valencianes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here