El PSPV insta als dirigents del PP a aturar la gestió de Beneyto per dur Albaida a la «fallida tècnica»

0
686
Juan José Beneyto
El PSPV critica l'endeutament provocat per Beneyto

El secretari d’Acció Electoral del PSPV d’Albaida i regidor de l’ajuntament de la localitat, José Palací, ha acusat al PP local de «consentir la mala gestió» de l’alcalde, Juan José Beneyto, i de «ser còmplice dels seus deliris de grandesa i projectes inconcebibles per un ajuntament amb una més que complicada situació econòmica deguda a la gestió desproporcionada de l’alcalde». Així Palací ha advertit que tots els regidors del PP «són partíceps» d’esta gestió «al mantenir-se passius i callats davant la situació».

Els socialistes acusen així al president local del PP d’Albaida, Javier Martínez, i al president comarcal i regidor d’Esports de l’ajuntament d’Albaida, Jesús Castellano, de «permetre els desficacis i la mala gestió de Beneyto» per la qual cosa assegura que «són igual de culpables que l’alcalde de la nefasta gestió del primer edil que està desprestigiant el poble d’Albaida i arruïnant el futur de la localitat i dels seus veïns».

Els socialistes recorden que Beneyto, «ha portat l’ajuntament d’Albaida a una situació de fallida tècnica, amb un deute amb la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida de més d’un milió d’euros«. Així expliquen que la major part d’aquest pel servei de la recollida del fem «que Beneyto no paga a l’entitat comarcal a pesar que els albaidins paguen rigorosament«, segons manifesta José Palací, qui afegeix que l’alcalde «encara anuncia en el ple del passat 23 de desembre que haurà que pujar la taxa de fem«.

Per una altra banda el dirigent del PSPV d’Albaida afirma que la mala gestió de Beneyto ha provocat «un important deute amb proveïdors«, fet que ha provocat que alguns d’ells «han hagut d’acudir als jutjats per poder cobrar el deute que l’ajuntament no els ha pagat i d’altres han hagut de liquidar els seus negocis i acomiadar als seus treballadors«. A més, apunta Palací, Juan José Beneyto «ha aprovat un augment de les taxes del clavegueram que s’incrementarà fins un 145% en els pròxims anys», denuncia el regidor socialista.

El secretari d’Acció Electoral i regidor socialista insta finalment a Martínez i Castellano «a aturar aquest desficaci de gestió de l’ajuntament que du a terme l’alcalde». Palací ha demanat als dirigent del PP que «abandonen aquesta preocupant lleialtat a Beneyto» per adoptar posicions discrepants amb la gestió de l’alcalde «per demostrar que no estan d’acord amb aquesta manera d’actuar. Així el PSPV reclama a Martínez i Castellano, com a presidents del PP local i comarcal, que «pensen i actuen pel bé del poble i dels veïns, i posen fre a la despòtica i deficient manera de gestionar de l’alcalde, si no volen ser igual de culpables que Beneyto de dur a Albaida a un carreró sense sortida».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí