El PSPV exigeix al PP la dimissió de l’alcalde de la Llosa de Ranes per mantindre un abocador-crematori il·legal

0
944
Isabel Bonig, junt a Evarist Aznar

Mercedes Caballero afirma que alguns dels residus que es tracten són tòxics i demana l’actuació del SEPRONA

La Secretària General del PSPV-PSOE Província de Valéncia, Mercedes Caballero ha reclamat a la Presidenta del PPCV, Isabel Bonig la dimissió de l’alcalde de La Llosa de Ranes, Evarist Aznar per albergar en una parcel·la municipal, un abocador-crematori il·legal que acumula residus, a vegades tòxics pel que “amenaça la salut dels veïns i atenta contra el medi ambient”.

Amb aquesta reivindicació, Caballero recolza l’acció del grup socialista de la Llosa de Ranes liderat per Rosana Guitart els qui també han demanat la dimissió de l’alcalde del PP per la seva actitud de “deixadesa, incompetència i incapacitat». Així mateix, Guitart va presentar el dissabte 17 d’agost denuncia davant el Seprona els agents del qual van verificar la presència de residus perillosos.

Mercedes Caballero ha demanat la màxima rápidez d’actuació al SEPRONA i l’assumpció de responsabilitat. De moment, els agents han emès un informe a l’ajuntament i a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Canvi Climàtic i Transició Ecològica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí