El PSPV es congratula de la inclusió del projecte d’autovia entre l’Olleria i Terrateig que atén una «demanda històrica»


0
719
Imatge d'una visita de Ximo Puig a la Vall d'Albaida.

Per al els Socialistes el desdoblament millorarà la mobilitat de la Vall d’Albaida i d’altres municipis, així com els accessos a les zones costaneres

El PSPV de la Vall d’Albaida ha mostrat la seua satisfacció per l’anunci realitzat aquesta setmana passada pel Conseller Arcadi España que comunicava el desbloqueig del desdoblament de la CV-60, “que permetrà vertebrar les comarques centrals”.

Es tracta d’una bona notícia que millorarà la mobilitat de la Vall d’Albaida i d’altres municipis, així com els accessos a les zones costaneres per a desenvolupar la nostra activitat econòmica i la mobilitat tan important també per a les comarques centrals», ha indicat el secretari general comarcal socialista l’Antonio Esquinas.

La CV-60, en la connexió amb l’eix interior A-7 a l’Olleria, es on la Conselleria, està preparant l’expedient per a la licitació de la redacció del projecte de conversió en autovia de la carretera actual, entre l’Olleria i Terrateig, els tràmits mediambientals del qual ja estan aprovats, i tindrà consignació econòmica en els pressupostos del pròxim any. Segons ha manifestat esta semana passada el Conseller.

Es important per a Esquinas saber que als pressupostos del 2021 hi haurà una partida per a la redacció del projecte d’obra, que permeta duplicar-la. I més saber que ja està aprovada la declaració d’impacte ambiental.

Esquinas afig que “aço és una reivindicació histórica dels Socialistes de la Vall d’Albaida, que ja és feia en governs del PP i anteriors del PSOE, però que ara, que amb el conceller Arcadi España i el president Puig, si que hem tingut a l’interlocutor sensibilitzat en el tema i amb voluntat de dur-ho per fi endavant. Tambe esperem que siga aquest Govern autonómi qui materialitze per fi l’obra i faça realitat finalment aquesta reinvindicació histórica”

Per a Antonio Esquinas cal agrair al conseller, perquè «malgrat els retards que han patit les administracions per la pandèmia, totes les reivindicacions urgents i històriques continuen tenint solucions per part del Consell». D’aquesta manera, sobre l’anunci del conseller del desbloqueig del desdoblament de la CV-60, els Socialistes de la Vall d’Albaida han celebrat la notícia. «Esta obra eliminará definitvament tot el trànsit pesat dels nostres pobles i amb aquest informe d’impacte ambiental favorable podem dir que hui és un gran dia per a les comarques centrals i tot el seu teixit ciutadà i empresarial», ha dit el secretari comarcal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here