El PSPV d’Ontinyent torna a repetir el tàndem Jorge Rodríguez-Rebeca Torró per a les eleccions municipals

0
2072
Imatge dels integrans de la llista inicial del PSPV d'Ontinyent que encapçalava Jorge Rodríguez

Jaime Peris, Natalia Enguix i José Rafael Sanchis completen els primers llocs de la llista socialista, en la que no estarà present l’encara regidor d’Hisenda, Joan Sanchis

El PSV d’Ontinyent torna a confiar en el tàndem Jorger Rodríguez-Rebeca Torró per a les eleccions del 26 de maig per mantindre l’alcaldia de la ciutat. Serà la tercera vegada en que Rodríguez i Torró encapçalen la candidatura, i enguany tindrà una especial importància ja que Jorge Rodríguez encara està pendent de l’alçament del secret de sumari del ‘cas Alqueria’ que l’investiga, i que podria arribar a apartar-lo de la cursa electoral d’apareixer acusacions de pes.

Així l’agrupació local dels Socialistes d’Ontinyent, reunida aquest dijous en Assemblea Extraordinària, va aprovar per unanimitat els noms dels integrats de la llista  i que manté alguns noms de l’actual grup socialista, mentre d’altres passen a llocs més endarrerits amb dificultats de repetir al ple municipal, i d’altres desapareixen, com és el cas de l’encara regidor d’Hisenda, Joan Sanchis.

Fons socialistes ha destacat que “es tracta d’una llista paritària a tots els trams, que manté part de l’equip de l’alcalde als últims anys combinant-los amb algunes novetats destacades, per a un conjunt de persones que reflecteixen la diversitat d’una ciutat, Ontinyent, amb la que estan molt implicades”.

Així després de Rodríguez i Torró torna a estar el regidor Jaime Peris com a número tres. Al quatre apareix la primera de les novetats, Natalia Enguix, Tècnica d’Igualtat a la Diputació de Granada, província on va estar directora dels Recursos d’Acollida per a Dones Víctimes de Violència. Al cinc hi ha altra novetat, José Rafael Sanchis Vicedo, qui va treballar en matèries lligades a la Informàtica a les empreses Mantes Mora i Atrium fins a la seua jubilació, President de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia del 2015 al 2018.

Al sis i el set repeteixen Sayo Gandia Boronat i Manuel Cuesta Rubio, i al huit arriba altra novetat, Àngels Muñoz Rovira, de 26 anys, professora de violí i integrant de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, coneguda, a més, per la seua activitat a diferents iniciatives culturals, artístiques i festives de la ciutat. Als números nou, deu i onze es troben els actuals regidors Óscar Borrell Morant, Matilde Francés Amat i Alejandro Borrell Bas. Aquestos serien els regidors que entrarien al ple si el PSPV arribara a la majoria absoluta amb 11 regidors.

Al lloc dotze de la llista s’incorpora Paula Soler Torró, de 26 anys, graduada en Psicologia i que actualment desenvolupa la seua activitat professional a l’Associació de Malalts/es Crònics d’Ontinyent (AMCO). Implicada al món associatiu juvenil de la ciutat, i en concret als Júniors de Sant Carles dels quals va ser Cap de Centre del 2014 al 2018. Al lloc tretze es troba Juan Pablo Úbeda Mestre i al catorze apareix Júlia Sampio Poves, de 20 anys, estudiant de tercer curs de Medicina a la Universitat de València, exballarina al Ballet Òpera i voluntària de Creu Roja Ontinyent, persona implicada amb els avanços socials i la igualtat així com en aportar a la llista la visió del jovent d’Ontinyent. Fins aquestos regidors entrarien a l’ajuntament si el PSPV repetira el suport històric de rècord aconseguit en 2015.

Al lloc quinze està Jordi Vallés Belda, Enginyer Tècnic en Topografia per la UPV i Expert en Urbanisme, Cadastre i Valoracions per la Universitat de Jaén, de 31 anys i integrant des fa 13 anys del Júniors de Sant Josep, als quals representa al CLJO. És membre de la Junta de la Puríssima, de la de la Comparsa Cides així com actiu col·laborador dels Llumeners de Sant Antoni i de l’Associació d’Amics dels Reis. Al setze es troba Inma Ibáñez Reig, qui ha participat de diverses associacions a la ciutat, essent membre de l’Associació de Gegants i Cabets. Al dèsset apareix Ferran Gandia Poveda, regidor en la legislatura 2007-2011 i activista cultural implicat a múltiples iniciatives culturals com ara la Setmana Negra, el Cine Club Utiye o el Club de Lectura, entre d’altres.

La llista la completen als llocs divuit a vint-i-un Katty Ushiña Simba, José Gandia Pla, Anna Mengual Sanestanislao i Rafael Tortosa Vañó, estant com a reserves Maria Cortés Mengual i Francisco Guerra García.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí