El PSPV d’Ontinyent reivindica l’inici d’obres de l’hospital: “les promeses socialistes es fan realitat”

0
420
Margarita Llaudes i Jaime Peris han visitat les obres

La candidata del PSPV i directora del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, ha visitat les obres del futur hospital

Este dilluns començaven les obres del nou hospital d’Ontinyent i este dimarts se signava l’acta de replanteig del nou centre sanitari, i esta fita ha fet que el PSPV de la localitat haja reivindicat el projecte. Així, segons ha manifestat la secretària general del PSPV d’Ontinyent, Rebeca Torró, este inici d’obres és “la demostració que les promeses dels socialistes es converteixen en realitat”. El projecte, segons les fonts oficials, està previst que finalitze en 36 mesos, és a dir, al voltant del mes de maig de 2022 .

Margarita Llaudes, candidata del PSPV a l’alcaldia d’Ontinyent, junt amb Jaime Peris, regidor d’urbanisme, han acudit este dimarts al lloc de les obres per visitar l’inici de l’execució del projecte.

Des del PSPV es recorda que el centre sanitari és una vella reivindicació dels ciutadans d’Ontinyent i de la comarca de la Vall d’Albaida, així Rebeca Torró ha volgut destacar que “quan els socialistes governem, es compleix tot allò al que ens hem compromés. El PP ens va mentir durant anys i nosaltres, en aquesta legislatura presidida per Ximo Puig, hem posat en marxa aquest projecte que aportarà progrés a la nostra ciutat i a la Vall d’Albaida”.

A més a més els socialistes destaquen que la presència de Llaudes i Peris té un doble valor per al PSPV-PSOE d’Ontinyent. Llaudes, candidata a l’alcaldia, és l’actual directora del departament de salut Xàtiva- Ontinyent i coneix perfectament com s’ha desenvolupat el projecte i la implicació de la Generalitat. Per la seua part, Jaime Peris ha dirigit, des del seu departament, totes les gestions per poder convertir en projecte l’embolic que va deixar el PP amb les seues falses promeses sobre l’hospital.

Per a Margarita Llaudes: “El nou hospital D’Ontinyent comportarà una millora en la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida. És la demostració de que, amb governs socialistes, és possible el progrés i la universalització de la sanitat pública”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here