El PSPV d’Ontinyent qualifica de «burla» que el Govern no destine cap partida al tren Xàtiva-Alcoi

0
1158
Tren Xàtiva-Alcoi

La Secretària General del PSPV d’Ontinyent lamenta “la poca vergonya” dels populars, que van anunciar al desembre una inversió de 22 milions en la línia

La Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha qualificat de “autèntica burla” la negativa del Govern Central del PP a Madrid a destinar fons en els pressupostos generals de l’Estat per a millorar el tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi.

Els socialistes d’Ontinyent recorden que la diputada nacional del PP Lola Alba va anunciar el passat mes de desembre que dins del Pla de Rodalies del Ministeri de Foment s’anaven a destinar 22 milions d’euros a la referida línia fèrria, dels quals 12 s’invertirien en la renovació de vies i els 10 restants en seguretat del servei. De la mateixa manera, s’ha deixat sense efecte la partida simbòlica de 100.000 euros que sí apareixien en els comptes de l’exercici anterior, ni tampoc apareix previsió d’inversions directes per als anys 2019, 2020 ni 2021.

Torró ha lamentat “la poca vergonya dels populars, que després de realitzar aquest anunci a so de bombo i platerets i després anar pels ajuntaments reclamant inversions a la Generalitat, com va fer Isabel Bonig al gener a Ontinyent, després no destinen ni un cèntim d’euro per a aquestes actuacions en els Pressupostos Generals de l’Estat”. Cal assenyalar que l’executiu de Mariano Rajoy no inclou en els seus pressupostos cap actuació nova ni específica en matèria de patrimoni, infraestructures hídriques o de qualsevol altre àmbit a La Vall d’Albaida.

Per a Torró “el cinisme del PP no té límits, la seua gestió en les administracions és sinònim de menyspreu i marginació a la nostra ciutat i comarca, i en el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat ha tornat a quedar clar”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí