El PSPV d’Ontinyent atribueix al seu treball l’ampliació de l’ARRU a la ciutat amb quasi 2 milions més en ajudes

0
3331
Rebeca Torró i Jaime Peris

Des de l’agrupació local afirmen que la Generalitat «premia la política d’habitatge de l’etapa socialista a Ontinyent»

Ontinyent veurà ampliat el pla ARRU 2021 (Àrees de Regeneració i Renovació Urbana) amb prop de 2 milions d’euros que s’invertiran en immobles de la Vila, Poble Nou-Sant Antoni i la zona sudest de Santo Domingo.

Així ho han anunciat des del PSPV d’Ontinyent que s’han felicitat d’esta ampliació afirmant que així «es veu recompensat el treball encetat per l’ontinyentina Rebeca Torro quan ocupava la direcció general d’habitatge i el socialista Jaime Peris era el responsable de la regidoria d’urbanisme». L’amplicació significa que, després de la primera fase, l’ARRU es va ampliar a més zones d’Ontinyent per beneficiar més vivendes a través d’un procés de concurrència competitiva. Els socialistes apunten específicament que «l’ajuntament va preparar la documentació tècnica i , ara, la Generalitat ha resolt amb l’aprovació d’unes ajudes que comparteix amb el Ministeri de Foment».

El PSPV recalca la tasca dels seus representants explicant que «durant la passada legislatura, Jaime Peris -com a responsable d’urbanisme- va convocar una sèrie de reunions informatives amb representants veïnals i col·lectius de constructors i arquitectes. Ara, el treball dels representants socialistes, Torró i Peris, ha donat els seus fruits amb la concessió d’aquestes ajudes que premien la política d’habitatge encetada durant l’etapa socialista a l’ajuntament d’Ontinyent».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí