El PSPV denuncia que l’alcalde d’Albaida torne a Fitur sense haver pagat factures d’anys anteriors

2
1005
Beneyto Fitur
Beneyto enre polítics valencians en una edició anterior de Fitur

Albaida tornarà a estar present a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebra a Madrid sense haver pagat els costos que ha suposat esta assistència en edicions anteriors, segons ha denunciat la portaveu del PSPV a l’ajuntament, Eva Tormo. La regidora socialista apunta que l’assitència a este esdeveniment que se celebrarà del de a 24 de gener «és una burla i un insult a tots els albaidins i albaidines» perquè «amb un ajuntament amb una gravíssima situació econòmica, en fallida tècnica, que deu a molts proveïdors, que fins i tot estan acudint a la via judicial per poder cobrar els deutes amb l’ajuntament, l’alcalde decideix assistir a Fitur per sagnar més encara l’estat del consistori».

D’esta forma el grup socialista qualifica com «greu» que l’alcalde de la localitat, Juan José Beneyto (PP), torne a este esdeveniment sense haver pagat encara algunes de les factures pendents com una de 620 euros d’una agència de viatges per l’allotjament del batlle, regidors i treballadors de l’ajuntament de Fitur 2007. Tormo apunta que esta empresa reclama també a l’ajuntament una factura per nit d’hotel a Madrid de Beneyto de 80 euros, i una altra per una estància de l’alcalde a l’hotel Sofitel, també de Madrid, que ascendeix a 165,85 euros».

Eva Tormo ha manifestat que «amb la complicada situació de l’ajuntament, provocada per la mala gestió del govern del PP de Juan José Beneyto, acudir a aquesta fira no és cap prioritat en aquestos moments» i que això «demostra la situació d’irrealitat en la qual es troba instal·lat». Així afegeix la regidora que «fins ara sabem el que ens costa assistir a aquesta mostra, però no sabem quins beneficis suposa per a Albaida i els seus ciuadans aquesta participació, per obscurantisme i la falta de transparència que domina l’equip de govern del PP».

Per una altra banda la portaveu del PSPV afirma que la mateixa agència de viatges que va organitzar les estàncies de Beneyto a Madrid «exigeix el pagament dels bitllets d’un vol a Bordeus que realitzen Juan José Beneyto i la seua dona per assistir a un acte on participava l’Ajuntament d’Albaida». Tot això, apunta Tormo, «mentre altres regidors i veïns van viatjar en autobús, l’alcalde va preferir anar fins a aquesta ciutat francesa en avió».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí