El PSPV denuncia que l’alcalde d’Albaida torne a Fitur sense haver pagat factures d’anys anteriors

2
559
Beneyto Fitur
Beneyto enre polítics valencians en una edició anterior de Fitur

Albaida tornarà a estar present a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebra a Madrid sense haver pagat els costos que ha suposat esta assistència en edicions anteriors, segons ha denunciat la portaveu del PSPV a l’ajuntament, Eva Tormo. La regidora socialista apunta que l’assitència a este esdeveniment que se celebrarà del de a 24 de gener “és una burla i un insult a tots els albaidins i albaidines” perquè “amb un ajuntament amb una gravíssima situació econòmica, en fallida tècnica, que deu a molts proveïdors, que fins i tot estan acudint a la via judicial per poder cobrar els deutes amb l’ajuntament, l’alcalde decideix assistir a Fitur per sagnar més encara l’estat del consistori”.

D’esta forma el grup socialista qualifica com “greu” que l’alcalde de la localitat, Juan José Beneyto (PP), torne a este esdeveniment sense haver pagat encara algunes de les factures pendents com una de 620 euros d’una agència de viatges per l’allotjament del batlle, regidors i treballadors de l’ajuntament de Fitur 2007. Tormo apunta que esta empresa reclama també a l’ajuntament una factura per nit d’hotel a Madrid de Beneyto de 80 euros, i una altra per una estància de l’alcalde a l’hotel Sofitel, també de Madrid, que ascendeix a 165,85 euros”.

Eva Tormo ha manifestat que “amb la complicada situació de l’ajuntament, provocada per la mala gestió del govern del PP de Juan José Beneyto, acudir a aquesta fira no és cap prioritat en aquestos moments” i que això “demostra la situació d’irrealitat en la qual es troba instal·lat”. Així afegeix la regidora que “fins ara sabem el que ens costa assistir a aquesta mostra, però no sabem quins beneficis suposa per a Albaida i els seus ciuadans aquesta participació, per obscurantisme i la falta de transparència que domina l’equip de govern del PP”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Més de 600 persones participen en les 'Nits de Jaume I' a la Vall d’Albaida

Per una altra banda la portaveu del PSPV afirma que la mateixa agència de viatges que va organitzar les estàncies de Beneyto a Madrid “exigeix el pagament dels bitllets d’un vol a Bordeus que realitzen Juan José Beneyto i la seua dona per assistir a un acte on participava l’Ajuntament d’Albaida”. Tot això, apunta Tormo, “mentre altres regidors i veïns van viatjar en autobús, l’alcalde va preferir anar fins a aquesta ciutat francesa en avió”.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here