El PSPV d’Énguera obri el període per presentar les candidatures a encapçalar la llista electoral de 2011

1
910
Enguera
Les últimes eleccions a Énguera les va guanyar el PP

El grup socialista d’Énguera ha obert la carrera per encaçalar la candidatura del PSPV de les pròximes eleccions municipals que se celebraran l’any 2011. El passat 30 doctubre es va realitzar l’assemblea local socialista d’Énguera en la que es van aprovar les normes per a l’elecció de candidat o candidata, així s’afirma que podran optar «totes aquelles persones que siguen militants o simpatitzants del PSPV-PSOE, que es troben degudament inscrites en el cens electoral corresponent a la data del dia 30 d’octubre, així com altres simpatitzants no censats que ho consideren oportú».

Les persones interessades podran recollir les bases a la seu oficial de l’agrupació local, situada als baixos del número 3 del carrer los Ángeles. Esta estarà oberta tots els dimecres de 19,30 a 21h, però també es podrà fer contactant amb qualsevol membre de l’executiva local.

En les passades eleccions locals de 2007 la candidatura socialista encapçalada per Alfredo Barberán va obtindre cinc regidors amb 1.347 vots (el 41,72%), mentre que la guanyadora va ser la candidatura del PP dirigida per l’actual alcalde Santiago Arévalo, la qual va obtindre 8 regidors amb 1.842 vots (el 57,05% del total).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí