El PSPV de Xàtiva presenta la llista electoral que Roger Cerdà torna a encapçalar amb Angulo i Reig

0
2256
Membres de la llista electoral del PSPV de Xàtiva

Els socialistes aproven la candidatura amb la que pretenen tornar a guanyar les eleccions a Xàtiva

Dissabt3e passat l’assemblea de l’Agrupació Socialista de Xàtiva va ratificar la llista municipal amb la qual es pretén revalidar la victòria electoral aconseguida el 2015. La llista que torna a estar encapçalada per Roger Cerdà, comptarà amb el nucli dur de l’actual grup municipal socialista, amb Xelo Angulo (n.2), Nacho Reig (n.3), Pedro Aldabero (n.5) i Lena Baraza (n.6).

Entre els noms nous estan Raquel Caballero (n.4) i Ricardo Martínez (n.7), novetats que entrarien al ple municipal si els socialistes com a mínim repeteixen els resultats de fa quatre anys. Per una altra banda de la llista electoral cau l’actual regidor de Cultura, Jordi Estellés, mentre que la regidora de Seguretat Ciutadana i Turisme, Mariola Sanchis, cau al número 10, amb la qual cosa els socialistes haurien de fregar la majoria absoluta (11 regidors) perquè torne a tindre una acta de regidora.

Amb tot Roger Cerdà manifesta que «els socialistes eixim amb il·lusió a demanar el vot de la gent de Xàtiva, perquè volem consolidar les polítiques de progrés i de creixement, les polítiques per a les persones, les que realment milloren la vida de les nostres veïnes i veïns. I ho farem com ja ho hem fet en aquestos quatre anys: amb honradesa, amb treball i amb l’orgull de servir a una ciutat plena de possibilitats de futur per als seus habitants».

A més assegura l’encara alcalde que «presentem una candidatura que combina experiència i renovació. Incorpora persones que donen resposta als diferents reptes de futur de la ciutat. Persones que saben el que és el compromís amb la ciutat i amb una organització. Persones normals que simplement volen donar el millor de si mateix per millorar la vida dels ciutadans. Aquesta candidatura reflexa els valors socialistes i de progrés que Xàtiva necessita. És una candidatura feminista, integradora, compromesa, transformadora, consensuada amb la militància i amb els òrgans de direcció».

1- Roger Cerdà

2- Xelo Angulo

3- Nacho Reig

4- Raquel Caballero

5- Pedro Aldabero

6- Lena Baraza

7- Ricardo Martínez

8- Reme Sinisterra

9- José Vicente Benavent

10- Mariola Sanchis

11- Pepe Giménez

12- Carla Pastor

13- Jose Antonio Climent

14- Teresa Martí

15- Rafa Penadés

16- Cristina Molina

17- Francisco Cabrerizo

18- Laura Fenollar

19- Daniel Fluerariu

20- Paula Santamaria

21- Rafael Llorens

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí