El PSPV de l’Alcúdia de Crespins atribueix a les seues gestions la inversió en la guarderia del segon Pla E

0
883
Cartel Plan E
S'invertiran més de 86.000 euros en esta segona fase

El segon Pla E (o Pla Zapatero) que invertirà en l’any  2010 un total de 562.807 euros en la localitat de l’Alcúdia de Crespins destinarà 86.428,85 euros a les obres de remodelació de la guarderia «després de la insistència i les nombroses peticions per part del partit socialista» segons s’ha manifestat des d’esta formació.

El PSPV alcudienc ha defensat estes gestions per «la importància d’este projecte i la sol·licitud d’incloure’l en el Fons d’Inversió per part de la majoria de veïns, segons una enquesta elaborada pel PSPV«.

Les inversions del Segon Pla E inclouran també 251.378,15 euros per la coberta de la pista poliesportiva, 110.000 euros per la renovació de l’enllumenat del polígon industrial, 85.000 euros per al col·lector del carrer Santíssim Crist i 30.000 euros per la informatització de l’Ajuntament.

Amb este més de mig milió d’euros i els 872.375 que va destinar en la primera fase d’este pla el Govern Central des del PSPV s’ha recordat que «el govern de José Luis Rodríguez Zapatero haurà destinat a l’Alcúdia de Crespins 1,4 milions d’euros al final de 2010«.

El portaveu socialista a l’Alcúdia de Crespins, Xavier Simon, ha afirmat que es tracta així d’una xifra «important i destacable» i ha assegurat que «esta quantitat és major que la que té prevista invertir el Consell amb el tan anunciat Pla Confiança, si es que es posa en marxa».

Simón ha defensat la tasca del Govern de l’Estat apuntant que «amb la posada en marxa del primer Pla E es va donar treball a prop de 100 persones i amb este 50 més optaran a un lloc de treball». A més a més el dirigent socialista ha destacata que «ha hagut consens a l’hora d’aprovar els projectes i que per a que no hi hagen problemes amb les adjudicacions serà la junta de portaveus la que decidirà les empreses que optaran a la contractació de les obres».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí