El PSPV de la Costera demana un «lloc preferent» del seu secretari en la llista electoral a les Corts

0
893
Xavier Simón, secretari comarcal, i Ximo Puig secretari general del PSPV
Xavier Simón, secretari comarcal, i Ximo Puig secretari general del PSPV

El PSPV de la Costera-la Canal instarà a la directiva nacional la inclusió «en llocs preferents» de la llista electoral socialista a les Corts del secretari general comarcal, Xavier Simón. La proposta, realitzada pel candidat a l’alcaldia de Xàtiva, Roger Cedà, es basa en «els justs criteris de territorialitat, el treball realitzat en defensa del paper de les comarques en la vertebració del territori valencià i el lideratge orgànic que ostenta sobre la base de la seua condició de màxim representant de la comarca i de la seua projecció política».

Des de la Comissió Executiva Comarcal s’ha destacat que Simón, en totes les intervencions que ha realitzat en els Comitès Nacional i Provincial del PSPV, ha manifestat la seua aposta comarcalista «que ha fet palesa amb el seu treball per a liderar la unitat de les agrupacions locals en la reconstrucció de la comarca».

El dirigent comarcal recorda que el projecte comarcal que havia desaparegut «s’està revelant com el més útil i més àgil per a obrir la nostra organització, des de la proximitat, a la participació dels ciutadans, els militants i els simpatitzants». Així reivindicava que a les Corts els socialistes «han de ser l’altaveu de les comarques i accepte el repte de representar amb dignitat i tot el meu compromís a la Costera-Canal de Navarrés«.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí