El PSPV de Benigànim denuncia que el PP ha triplicat el deute municipal que ha arribat a 2,5 milions

0
431
Imatge de la candidatura del PSPV de Benigànim
Imatge de la candidatura del PSPV de Benigànim

Segons afirma el número 6 del PSPV de Benigànim, Jose Miguel Cháfer, el deute que deixa l’actual govern del PP, segons xifres del Ministeri d’Economia a 31 de desembre de 2014, seria de 2.500.000 euros, més de tres vegades superior al que hi havia quan els socialistes van deixar el govern local, “tot i que els impostos s’han quasi duplicat, el deute s’ha més que triplicat, i els serveis s’ han reduït dràsticament”.

Cristobal Barceló, n.2 de la candidatura, explicava que aquesta situació econòmica obligarà al nou govern a comprometre’s en una “forta rebaixa fiscal per a situar Benigànim en un nivell adequat d’impostos”, a partir del qual poder implementar una política fiscal progressista i redistributiva, i poder establir bonificacions i veritable política social.

Per la seua banda la candidata a alcaldessa, Amparo Canals, afirmava que la gestió econòmica a l’Ajuntament de Benigànim “ha estat desastrosa, i és moment d’un govern que pense en els veïns i pose fi a aquest desgavell”. La candidata del PSPV de Benigànim, Amparo Canals, així ho manifestava el passat divendres al transcurs d’un míting a la Casa de Cultura al qual els socialistes donaven detalls d’algunes de les seues propostes programàtiques en economia, educació, cultura o esports, i que va comptar amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent i secretari comarcal, Jorge Rodríguez.

Barceló també va explicar que en estos 8 anys de govern de la dreta, “els veïns han hagut de suportar la pujada d’impostos i taxes, l’augment dels valors cadastrals que han repercutit en l’impost de contribució, sense que els serveis hagen millorat”.

D’aquesta manera, va avançar una forta reducció del percentatge de l’impost de contribució, l’eliminació de la taxa per xafar les voreres reduint-la als guals, la reordenació de l’actual taxa de recollida de fem que tant de malestar està causant, en cobrar-se a totes les edificacions, quan moltes no tenen servei de recollida. També va recordar que s’aprovarien totes les bonificacions socials plantejades als últims anys i que el PP ha rebutjat, i també va avançar la possibilitat de bonificar activitats d’especial interès per recollir les demandes d’Entitats com la Societat Instructiva Musical, La Tropical o el Club de Tennis, també rebutjades pels populars.

Cultura

En matèria cultural i educativa, la n.3 de la llista, Conxín Moscardó, explicava la intenció dels socialistes de fer una gestió adequada d’una programació anual a l’Auditori, ampliar l’oferta educativa de 0 a 1 any, així com promoure una “escola matinera i vespertina” que facilite la conciliació de la vida familiar i laboral. En la mateixa línia, Antoni Tudela, número 4 de la candidatura, exposava en matèria esportiva, la intenció de recuperar el Consell Esportiu Local com l’òrgan clar de participació i coordinació de les escoles esportives, la necessitat de recuperar i obrir la piscina coberta, així com la possibilitat de crear un altre equip de fútbol que permeta reunir els joves del municipi que estan jugant a altres poblacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here