El PSPV de Benigànim acusa a l’alcalde d’atorgar subvencions “electoralistes i interessades” a col·lectius

0
989
Juan Puchades
Juan Puchades

El PSPV de Benigànim han reclamat a l’alcalde de la localitat, Juan Puchades (PP) que aclarisca els criteris per a la distribució de les subvencions a les associacions i entitats locals que s’han seguit de cara al pressupost de 2015. Els socialistes han qualificat de “clarament electoralistes i interessades” les pujades discrecionals contemplades, de fins a 700 euros en alguns casos, quan els col·lectius encara no havien demanat les subvencions per a 2015 i per tant no hi havia coneixement de si era necessari comptar amb més aportacions.

Des del grup socialista han recordat que “el propi alcalde ha dit en alguna ocasió que aquells col·lectius o associacions que facen més coses rebran més subvenció, i per tant no s’entén què han valorat aquesta pujada (què han valorat per fer-la?), ja que si els col·lectius encara no han demanat les subvencions per al 2015 no poden saber si faran o deixaran de fer més activitats”.

Els socialistes destaquen que “no ens sembla mal que s’augmente totes les subvencions a entitats culturals i esportives com s’ha fet, però el que demanem és claredat i coherència: caldria explicar per què l’augment ha segut major en les associacions esportives que les cultural, o el regidor de cultura hauria d’explicar el criteri que ha seguit per què a uns col·lectius els augmenten 50 euros i a altres 200 euros, així mateix, el regidor d’esports haurà d’explicar els criteris pels quals a s’han donat uns augments generalitzats d’entre 600 i 700 euros als diferents clubs esportius”.

“Insistim en què l’associacionisme cultural i esportiu s’ha de fomentar i una forma són les subvencions, però l’equip de govern del PP al llarg de la legislatura ha limitat l’horari de les instal·lacions esportives, ha llevat hores de dedicació al Tècnic Esportiu, ha rebaixat les subvencions i ara que estem en any electoral les puja de forma indiscriminada i sense cap criteri. No podem transmetre a la ciutadania la imatge de que l’Ajuntament només recorda les associacions quan ve l’any electoral”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Rodríguez és acompanyat per membres del Botànic en les Festes d'Ontinyent, mentre rep la crítica d'un PP amb clevills

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here