El PSPV d’Aielo ompli en «l’exili» el pavelló d’Atzeneta per celebrar els 30 anys d’Ajuntaments Democràtics

0
721
PSPV Aielo Atzeneta
El PSPV afirma que van assistir un miler de persones

El pavelló poliesportiu d’Atzeneta d’Albaida es va omplir el passat dissabte 19 de desembre amb un miler de persones -segons l’organització- per celebrar l’acte commemoratiu dels 30 anys d’Ajuntaments Democràtics, però en este cas de la localitatat d’Aielo de Malferit i organitzat pel PSPV d’esta mateixa localitat.

La celebració va tindre com a plat fort l’actuació de l’humorista Xavi Castillo en un acte que es va celebrar a «l’exili» segons s’ha qualificat des de la mateixa agrupació socialista «davant la impossibilitat de celebrar-ho a Aielo de Malferit, per l’actitud intolerant de l’alcalde -José Luis Juan Pinter– i del PP«. Cal recordar que l’humorista alcoià també ha estat censurat des de l’ajuntament d’Aielo de Malferit per les crítiques polítiques que interpreta en les seues actuacions.

Des del PSPV s’afirma que pel mes d’abril el Grup Municipal Socialista va presentar una moció al ple de l’ajuntament d’Aielo per commemorar la fita dels 30 anys d’ajuntaments democràtics, no obstant recorden que «en aquella ocasió el Grup Popular va desestimar la moció al·legant que deuria de fer-se conjuntament«.

Així continuen que passat el temps el PP «el que volia era deixar que l’oblit fera el seu efecte i passara l’any sense haver de recordar els 30 anys passats». Des del PSPV lamenten que «al Grup Popular se’ls fa difícil haver de reconéixer el treball fet pels socialistes al llarg d’aquest temps» i els acusen d’esta forma de tenir «poca altura de mires» perquè «l’actitud de convivència democràtica no és una cosa que els caracteritza».

Més endavant, al mes de setembre, el PSPV d’Aielo explica que es va sol·licitar un espai públic per tal de commemorar este període democràtic però «la resposta va ser la negació de qualsevol espai» perquè «són de l’espècie que continua pensant que el poble és el seu ‘corralet‘ i que són els únics que tenen dret als espais i recursos públics».

Amb el resultat d’omplir el pavelló d’Atzeneta d’Albaida des del Grup Socialista s’afirma que «el públic en general i els ciutadans d’Aielo en especial demostraren al PP que no és aquest el procediment per construir una societat lliure i democràtica assistint a la representació».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí