El PSPV d’Aielo diu que s’ha d’ «exiliar» a Atzeneta per celebrar l’acte d’Ajuntaments Democràtics

0
802
Cartell Acte Pot de Plom
Xavi Castillo actuarà en la celebració del PSPV d'Aielo de Malferit

El PSPV d’Aielo de Malferit ha ha anunciat que celebrarà demà dissabte a Atzeneta d’Albaida l’acte de commemoració dels 30 anys de les primeres eleccions democràtiques, acte que considera un «exili» pel «veto» implantat per l’alcalde José Luis Juan Pinter (PP) amb la seua «actitud antidemocràtica». L’acte es farà a partir de les 23h al pavelló esportiu d’Atzeneta d’Albaida amb la col·laboració del PSPV d’Atzeneta.

Des de les files socialistes s’ha afirmat que l’ajuntament d’Aielo de Malferit va prohibir la utlització de qualsevol espai públic sol·licitat pel PSPV argumentant que «cap associacion ni partit polític podia organitzar eixe tipus d’actes en llocs públics, ja que s’ha de fer amb caràcter institucional». No obstant els socialistes han recordat que no s’ha fet res al llarg de tot l’any 2009 per la qual cosa «i en vista de que finalitza l’any» el PSPV ha decidit celbrar este acte a Atzeneta d’Albaida.

El portaveu socialista a Aielo, Miquel Sarrió, ha lamentat este «veto» afirmant que «clarament» demostra «el seu tarannà al més pur estil antidemocràtic i deixa clar que la seua intenció és boicotejar qualsevol intent de celebració». A més a més ha recordat que «les Nits d’Aielo i Art ja porten exiliades dos anys a València» cosa que ha qualificat de «vertadera llàstima» perquè «la manera de governar de Pinter priva als veïns dAielo de gaudir d’activitats culturals i festes que s’haurien de realitzar al nostre propi poble».

Finalment Sarrió ha recordat que un altre veto realitzat per l’alcalde d’Aielo, en este cas a l’actor Xavi Castillo, també es revertirà en esta celebració a Atzeneta d’Albaida amb la seua actuació al pavelló esportiu de la localitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí