El PSPV critica l’informe d’alcaldia que es fa al ple d’Aielo per ser un «ban de propaganda de 30 minuts»

0
860
José Luis Juan Pinter
L'alcalde José Luis Juan Pinter

El portaveu del PSPV d’Aielo de Malferit, Miquel Sarrió, ha criticat que l’alcalde de la localitat, José Luis Juan Pinter (PP) «ha creat a les sessions plenàries un nou punt anomenat ‘informe d’alcaldia’ que no és més que un ban d’autopropaganda i promoció partidista que dura 30 minuts i que hem d’aguantar educamdament».

Sarrió lamenta així que Pinter «s’ha inventat noves normes al ple per limitar les intervencions dels regidors en el ple i fins i tot el número de preguntes que es poden formular a cada sessió». D’esta forma li ha demanat que accepte els «cara a cara» al ple municipal amb l’oposició mentre també ha criticat que «coarta» l’actuació dels socialistes en este fòrum municipal.

El líder del PSPV d’Aielo assegura que l’alcalde del PP cau en «contradiccions»  perquè «no es cansa de demanar, en els mitjans de comunicació i a través d’escrits en el registre, que vol un cara a cara amb mi» mentre que afirma que «en canvi coarta la participació de l’oposició i la llibertat d’expressió en les sessions plenàries. Ni ens deixa parlar ni fer preguntes».

Miquel Sarrió considera esta actitud com «abusos autoritaris» que s’afegeixen a que José Luis Juan Pinter «permet que la gent afí al PP estiga parlant i riguent-se als plens durant les nostres intervencions, la qual cosa no deixa de ser una falta de respecte, i sols crida l’atenció als que parlen quan ell està parlant».

El portaveu socialista demana el «cara a cara» perquè «no estem en igualtat de condicions» ja que » a la falta de transparència, total i absoluta, a la que ens tenen sotmesos, s’uneix ara la poca participació que ha imposat a l’oposició en els plens». Així assegura que «en l’últim ple del passat dijous, no ens va deixar acabar de fer totes les preguntes i va alçar la sessió quan es va veure sense arguments, quan ni ell ni els seus regidors sabien contestar a les preguntes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí