El PSPV critica l’alcalde d’Aielo per «plantar» el ple municipal malgrat tenir dedicació exclusiva

0
883
José Luis Juan Pinter
L'alcalde d'Aielo, José Luis Juan

El portaveu del PSPV a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, Miquel Sarrió, ha denunciat que l’alcalde de la localitat, José Luis Juan (PP), va deixar ahir «plantat» el ple ordinari del consistori. Sarrió ha destacat que esta absència es va fer «sense avís previ i sense justificació aparent» la qual cosa qualifica com una «falta de respecte imperdonable» perquè «és el màxim exponent de la política municipal i cobra 53.000 euros a l’any, més les dietes i els desplaçaments».

El dirigent socialista ha exigit que si l’alcalde «era conscient» de que no podia anar al plenari hauria hagut de «canviar la sessió per un altre dia». Així Sarrió també afirma que el secretari municipal va confirmar al PSPV la presència del batlle per al ple i que també es va confirmar a la comissió, però que «ahir no va aparéixer i segons sembla està de vacances, però ningú ho ha assegurat oficialment».

Miquel Sarrió qualifica esta absència de «molt greu» perquè «la situació per la que passa el municipi és preocupant, ja que els problemes es multipliquen cada dia». Entre estos problemes el portaveu socialista ha afirmat que «falten 10 professors a l’institut i 3 o 4 al col·legi» a més a més ha apuntat que «les obres del nou parc van acabar fa dos mesos però el recinte continua tancat sense que els veïns el puguen gastar», per la qual cosa el pregunta perquè no s’ha inaugurat.

Amb això Sarrió afirma que «l’equip de govern del PP està degradant la vida política» perquè «han reduït les convocatòries dels plens que se celebren cada dos mesos i han transferit quasi totes les competències a la Junta de Govern Local així com als decrets d’alcaldia». El portaveu del PSPV considera estos gestos com «significatius» perquè demostren «la falta de transparència política i l’intent d’evitar que els veïns del municipi puguen estar al corrent de la gestió municipal».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí