El PSPV anuncia més de 21 milions en inversions de l’Estat a la Vall d’Albaida per l’any 2010

0
938
Roda premsa pressupostos
Rodríguez entre els diputats al Congrés, Santamaria, i a les Corts, Segarra

La Vall d’Albaida rebà 21.455.478 euros  dels Pressupostos Generals de l’Estat segons ha explicat esta vesprada el dirigent del PSPV comarcal Jorge Rodríguez. Esta quantitat seria el resultat de la suma dels 11,4 milions genèrics del Pressupost General de 2010 del Govern Central, que s’han d’afegir als 10 milions d’euros del segon Pla Zapatero.

Rodríguez ha afirmat que estes inversions «seran una ajuda importantíssima per al foment del desenvolupament econòmic de la Vall, ja que el pressupost de 2010 «té previst injectar els més de 10 milions d’euros en infraestructures viàries i hidrològiques». Entre les inversions més destacades estarien les de 2’7 milions per a la millora de la línia fèrria Xàtiva-Alcoi, més 1,5 milions per a la Confederació de Regants de la Foia del Pou per millorar els sistemes de regadiu o els 650.690 euros per la variant d’Albaida de la N-340.

Per una altra banda s’ha fet referència al segon Fons d’Inversions Estatal amb el qual s’invertiran més de 10 milions d’euros entre tots els 34 municipis de la Vall d’Albaida que «afegits als 6 milions del Pla E de 2009 superen les inversions fetes fins ara per la Generalitat Valenciana i també a les anunciades».

Jorge Rodríguez ha destacat que en total «l’Estat haurà invertit en la comarca en dos anys 7,2 milions d’euros més que el previst en un fantasma Pla Confiança del president de la Generalitat» i que suposa un 38% més d’inversions segons s’afirma des del PSPV. El dirigent socialista afirma que estes xifres «demostres que és el Govern central el que realment està prenent mesures contra la crisi econòmica», ja que «el Pla E ha estat i serà una realitat, mentre que els municipis encara no han vist ni un euro del Pla Confiança, ja que el Consell està més preocupat per la crisi interna del PP que de la crisi econòmica».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí